Praktische informatie Veno Schapenhekken en Geitenhekken | Weidepoort

Specialist in schapen- en geitenstalinrichting

Hulp nodig? +31 229 544100 - Alle prijzen excl. BTW

NL
Selecteer land en taal
Land
Nederland Nederland
Belgique Belgique
Deutschland Deutschland
Sverige Sverige
Österreich Österreich
Schweiz Schweiz
Norge Norge
Canada Canada
France France
Italia Italia
Suomi Suomi
Danmark Danmark
Luxembourg Luxembourg
Latvija Latvija
Lietuva Lietuva
Česká republika Česká republika
România România
Europe Europe
World World
IJsland IJsland
( 0,00)
Scroll voor meer
Home Schapenhekken

Informatie Schapenhekken en Geitenhekken

Veno Stalinrichting produceert schapenhekken in eigen fabriek. Zoekt u hekwerk om uw schapen of geiten in de stal of schuur op te hokken? Diverse hekken om hokken in uw stal van te maken kunnen Venohekken en scheidingshekken zijn. De schapenhekken zijn in meerdere lengtes leverbaar en daardoor variabel in gebruik. Standaard lengtes zijn: 1,23 m, 1,50 m, 1,86 m, 2,46 m en 3,00 m. Al ons hekwerk is standaard leverbaar in twee hoogtes: 0,85 m of 1,00 m. Om deze hekken zo goed mogelijk te plaatsen en te installeren heeft Veno ook diverse bevestigingsmaterialen. Bijvoorbeeld sluitpennen om de hekken aan elkaar te bevestigen. Wandbevestiging met sleufgaten zodat u vanaf de muur de voerhekken kunt plaatsen. Maar ook diverse steunpalen om uw hekwerk stabiel neer te zetten. Dit kan een verplaatsbare, vast of instort steunpaal zijn. U kan vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bel 0229-544100 of mail naar veno@veno-degoorn.nl

Innoveren en vernieuwen van hekken

Veno blijft innoveren en vernieuwen, maar de maatvoering van onze hekken veranderd niet. Omdat wij al jaren met dezelfde maatvoering werken, kunt u altijd uw hekwerk in de stal, kinderboerderij of in de weide uitbreiden.
Doordat wij in eigen fabriek produceren kunt u ook maatwerk hekken laten maken door Veno. Dit is te zien op onze website bij Projecten.

Uw ideeën en wensen kunnen wij zoals gezegd vervaardigen. Daarom adviseren wij u graag bij het inrichten van uw stal zodat u comforttabel kan werken.
Onze missie is namelijk: Speciaal in stalinrichting voor schapen en geiten, maken wij graag waar!

 

Nog meer interessante schapenhekken pagina's: